VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Klant aan het woord: Princen Groep

Ik werk vanuit mijn functie als HR Manager bij Princen Groep al bijna 4 jaar samen met Coulant Maatwerkgroep. Het prettige van Coulant Maatwerkgroep is dat ze diverse personele diensten onder 1 dak hebben. Zo werkt ik samen met het re-integratiebureau, maar ook met Coulant Intermediair en Beet Intermediair voor het vervullen van de vacatures.

Het laatste jaar hebben we alleen samengewerkt met Coulant Reïntegratie aangezien we minder instroom hebben gekend dan voorheen. Van een re-integratiebureau verwacht ik dat ze de Wet Verbetering Poortwachter perfect beheersen en een goed beeld hebben van de werkgever en zeker ook van de cliënt. Deze moet begeleiding op maat krijgen en uiteraard is een netwerk belangrijk om de cliënt te kunnen herplaatsen. Coulant Reïntegratie maakt deze verwachting waar. De samenwerking met hen is prima te noemen.  Er is altijd de mogelijkheid om de verschillende trajecten door te spreken en als werkgever mee te blijven denken over de te nemen stappen. Daarnaast is de terugkoppeling prima verzorgd en het netwerk met betrekking tot de plaatsingsmogelijkheden erg groot. Uiteraard zijn ook onze dossiers na het ingekochte traject kloppend. Ze zijn verder sterk in communicatie, duidelijk en direct en zeer vakkundig. Ik kan Coulant Reïntegratie zeker aanbevelen.


>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS