VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Steeds vaker loonsanctie!

Stel u heeft een langdurig zieke medewerker in vaste dienst, dan bekijkt het UWV na een periode van 104 weken of u als werkgever voldoende re-integratie inspanningen heeft verricht. Wat als blijkt dat u niet voldoende heeft gedaan?
Indien dit niet het geval is kan het UWV u een loondoorbetalingsanctie opleggen op het moment dat uw werknemer een WIA-uitkering aanvraagt.

Dit betekent dat u verplicht het loon van uw werknemer maximaal een jaar langer moet doorbetalen. Ontslag is dan nog niet mogelijk Het UWV laat u weten wat u nog moet doen aan re-integratie. Deze periode kan korter worden als u alsnog aan de eisen voldoet. Bijvoorbeeld door een re-integratietraject in te kopen. Heeft u dit gedaan, dan kunt u dat melden aan het UWV. Zes weken nadat het UWV besluit dat u alsnog genoeg heeft gedaan aan re-integratie, hoeft u geen loon meer door te betalen.

Wilt u meer informatie over het sanctiebeleid van het UWV, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze ervaren consulenten.


>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS