VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Traject “van werk naar werk”

Voor de externe plaatsing – outplacement - volgen we een individueel afgestemd traject van werk naar werk. Dit ziet er als volgt uit:

• Diagnostiek We verdiepen ons in de persoon en de situatie van de cliënt. Wensen en verwachtingen worden uitgewisseld. Er komt een plan van aanpak.

• Potentieelbeoordeling Deze fase kan bestaan uit diverse tests om vast te stellen waar de interesses liggen, wat de vaardigheden en de beperkingen zijn en hoe het zit met de motivatie. Een zogeheten SWOT-analyse zet de sterke en zwakke kwaliteiten tegen elkaar af. En een Persoonlijk Profiel Analyse toont aan hoe de kwaliteiten van
de betrokkene zich verhouden tot een mogelijke werksituatie.

• Voorbereiding op de arbeidsmarkt Het aanleren van methoden en technieken die nodig zijn om kansrijk op zoek te gaan naar een nieuwe werkkring.

• Toeleiding naar de arbeidsmarkt Hier komt ons uitgebreide werkgeversnetwerk om de hoek plus de brede arbeidsmarktervaring in searching, hunting en matching.

• Nazorg Onze betrokkenheid eindigt niet op de eerste dag van een nieuwe werkkring. Wij zijn pas tevreden wanneer werknemer en werkgever dit ook zijn.


>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS