VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Succes met Coulant Re-integratie

“Het voelt goed om met een professional van Coulant te sparren”

Een van de vele door Coulant Outplacement met succes bemiddelde cliënten, Ingrid, aan het woord:

“Ik was ruim 15 jaar werkzaam op diverse commerciële afdelingen. In mijn laatste functie als Hoofd Verkoopbinnendienst moest ik, vanwege een reorganisatie, op zoek naar een andere baan. Naast zelf actief de arbeidsmarkt te betreden leek een outplacementtraject, gezien de arbeidsmarktsituatie, geen overbodige luxe. In de buurt van mijn woonplaats ben ik op zoek gegaan en kwam ik bij Coulant Outplacement terecht waarbij er direct een klik was.

Wat mij vooral aansprak in de werkwijze van Coulant Outplacement, was de praktische aanpak en de aandacht voor mij als persoon. We hebben samen een plan van aanpak gemaakt waarbij we besloten hadden dat de ondersteuning voor mij vooral lag in het praktische: het zoeken van een baan. De consulente van Coulant heeft een lijst met bedrijven in de regio gemaakt waarmee beiden aan de slag zijn gegaan.
Daarnaast heeft ze mijn cv en sollicitatiebrief gemoderniseerd, want deze waren inmiddels al zo’n 20 jaar oud. Zo’n 4 maanden na de start van ons traject is het bij een contact dat de consulente heeft gelegd, tot een arbeidscontract gekomen. Hoewel het formele gedeelte van het traject hiermee tot een einde is gekomen, heeft ze me nog een paar keer gebeld en bezocht om te horen hoe het me vergaat in mijn nieuwe werkkring. Heel attent!

Het voelde goed om met een professional van Coulant te sparren over de arbeidsmarkt, over mijn capaciteiten en hoe deze het beste ingezet konden worden. Welke andere functies kwamen eventueel ook voor mij in aanmerking? Daarnaast was het verfrissend om het CV en sollicitatiebrief eens “goed af te stoffen” en te bespreken wat de beste presentatie is tijdens een sollicitatiegesprek”.

Voor ons traject “van werk naar werk” geldt: Iedereen blij, dat telt!


>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS