VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Jan Verheijen ziet het 2e spoortraject nog te vaak mis gaan

Als directeur van Coulant Reïntegratie en van Emplooi Werving & Selectie is Jan Verheijen een drukbezet man. Maar wel een man van de praktijk, want onlangs bezocht hij een nieuwe klant waar Coulant Reïntegratie het 2e spoortraject mag begeleiden. Echter is het, zoals bij veel bedrijven, te laat ingezet en dat is een gemiste kans volgens Jan. 

Wachten of te laat starten is geen reden 
De zieke medewerker zit in de 13e maand van haar ziekteperiode en het argument hiervoor is dat het bedrijf aan het wachten is op het arbeidsdeskundigrapport. Zoals we al vaker schreven is de kans op loonsancties van het UWV zeer groot. Puur door het te laat opstarten van het 2e spoortraject. Afgelopen week las Jan een artikel waarin een deskundige beweerde dat het UWV op dit moment circa 35% van de trajecten een 3e jaars loondoorbetalingsverplichting opgelegd krijgt! Dit kost gewoon héél veel geld en dat hebben bedrijven niet door. Het moet veel meer prioriteit krijgen want slechts een enkele keer lukt het ons om deze loondoorbetalingsverplichting terug te brengen van 12 naar 6 maanden.

Naast dat het een aantal keren per maand mis gaat bij bedrijven, zien we gelukkig ook een klantenkring waar het goed geregeld is. Onze bijdrage in het verplichte 2e spoortraject is voor deze bedrijven dan vooral een vorm van ontzorgen.

Onze kennis, voor u
Ik bied u, als gewaardeerde lezer, aan om in 2015 bij zieke medewerkers die in het eerste ziektejaar zitten (rond de 10e maand) telefonisch overleg te plegen met mij of een van mijn andere ervaren collega’s. Mogelijk bespaart u met één overleg een loonsanctie!

Wij wensen u en uw medewerkers hele fijne feestdagen en een gezond 2015!

Jan Verheijen

Tel: 0495-548755
E-mail: jan@coulant.nl 


>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS