VOOR MAATWERK
Bel 0495 - 548 755
Maatschappelijk verantwoord kansen verzilveren
Wanneer je gaat voor de mens, volgt het resultaat vanzelf
 
Goede voornemens? Vraag in de 10e ziektemaand ons advies!

2015 is nog maar een paar weken oud, maar bij Coulant Reintegratie hebben we de eerste aanvragen al ontvangen voor het 2de spoortraject. Zowel uit de transportwereld, de bouw en uit de semi-overheid. Steeds opnieuw zien we veel organisaties worstelen met de zeer complexe regelgeving omtrent de wet Verbetering Poortwachter. Middels deze site proberen we u hierbij te helpen, maar ook willen we u dringend adviseren! Als u in de 10e ziektemaand ons om vrijblijvend advies vraagt dan kunnen we er samen voor zorgen dat er héél veel geld en ellende wordt bespaard. Zou dat geen mooi voornemen zijn?


Als u in de 10e maand actie onderneemt dan bent u in ieder geval bezig met de stappen die het UWV van u verlangt voor het inzetten van het 2de spoortraject. Vervolgens kunnen wij u ontzorgen, want naast onze jarenlange ervaring en het voordeel van één aanspreekpunt hebben wij ook het netwerk van onze zusterorganisatie Coulant Interim. Met deze samenwerking kunnen we voor uw zieke medewerker gebruik maken van het netwerk én de kennis van de regionale arbeidsmarkt. Dat zorgt voor keihard resultaat.

Meer weten? Bel Jan Verheijen of Dorien Havermans op 0495 548 755 of stuur een e-mail naar reintegratie@coulant.nl>> terug naar nieuwsoverzicht
REFERENTIES

 
NIEUWS
Jan Verheijen blikt terug op 2016

In het verleden deden we bij Coulant Reïntegratie projecten voor zowel gemeentelijke overheid als voor het bedrijfsleven. Circa een 150 trajecten per jaar. In 2016 hebben we uitsluitend trajecten voor het bedrijfsleven gedaan en dan met name 2de spoortrajecten. 

>> lees verder

► INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  Elke maand ontvangt u nieuws
over Coulant Reïntegratie
 
 
  WELKE VOORDELEN HAALT U
UIT COULANT REÏNTEGRATIE?
 
 
Persoonlijk maatwerk door
professionals
Kwaliteit door kleinschaligheid
Centraal aanspreekpunt
Totale ontzorging door compleet
 traject
Complete en duidelijke rapportage
 
     
 
           
 

VESTIGING WEERT
SCHEEPSBOUWKADE 1
6000 AA Weert

TEL 0495-548755
E-MAIL janverheijen@coulant.nl

ANDERE VESTIGINGEN
• UTRECHT
• EINDHOVEN

           
OVERIGE INFORMATIE
algemene voorwaarden
klachtenregelement
interessante links
disclaimer
sitemap
VOLG ONS OP
   
 
  COULANT REÏNTEGRATIE   COPYRIGHT © 2012                                                            DESIGN BY SLAMPAQ SOLUTIONS BV   POWERED BY TRUESTARS CMS